Velkommen til digital åpen øvelse og opptak!

posted in: Ukategorisert | 0

Ny student i Bergen og nysgjerrig på hva Sirenene driver med? Gammel student i Bergen og nysgjerrig på hva Sirenene driver med?
Uansett hva som måtte stemme, så har vi lyst til å møte deg!

Vi gleder oss stort til å ønske nye sirener velkommen med en åpen øvelse! Bergens smittesituasjon har den siste uken endret seg, og åpen øvelse med fysisk oppmøte er en potensiell arena for smitte – noe vi vil unngå. For å opprettholde best mulig smittevern vil dermed semesterets åpne øvelse holdes digitalt. Streamen kan sees i facebook-arrangementet, mandag 17. august kl 19. Vi håper dere vil bli med på øvelse med oss likevel!
Arrangementet finner du her 💛

Også påmelding til opptaksprøve vil dette semesteret bli noe annerledes. For å bli tildelt tid til opptak, ber vi dere om å sende oss mail på sirenedronning@gmail.com. Oppgi fullt navn og telefonnummer, samt ønsket dag for opptak. I tillegg trenger vi et utfylt opptaksskjema. Link til skjemaet finner dere i beskrivelsen av arrangementet. Dere vil deretter motta en mail med oppmøtetid. Denne vil være på ettermiddagen onsdag 18.08, torsdag 19.08 eller fredag 20.08. Skulle det være slik at du ikke har mulighet til å møte til oppsatt tid gir du oss beskjed – og vi finner en ny tid til deg.

Vi ser frem til å se dere alle kommende mandag – på digital åpen øvelse! 

Foto: Magnus Wethal