Vil du bli Sirene? Åpen øvelse og opptak høsten 2022

posted in: Ukategorisert | 0
Foto: Truls Lerø

Studinekoret Sirenene er det offisielle studinekoret ved Universitetet i Bergen, men du er velkommen hos oss uansett hvilken utdanningsinstitusjon du kommer fra.Vi trenger mange nye korister dette semesteret og ser etter alle stemmegrupper. Vi er et kor fylt med sangglede, vennskap, latter og fest! Å bli en Sirene er mer enn å bli med i et kor – det er å bli med i en vennegjeng med knallbra damer.

Kom på åpen øvelse 22. august kl.19.00 i Storelogen på Kvarteret! Her får du høre mer om oss og hva vi driver med, og i etterkant blir det korpils! Det er også her du kan melde deg opp til opptak. Dersom du ikke har mulighet til å komme på åpen øvelse, send oss en mail på dronning@sirenene.no.

All informasjon finner du i facebook-arrangementet: https://fb.me/e/22kSnxXnm

Opptakene blir avholdt i uke 34, og du får tildelt et tidspunkt når du sender inn opptaksskjema. I forkant av opptaket kan du forberede en sang du vil synge, samt fylle ut skjemaet som du finner på linken under. Dette sender du på e-mail til dronning@sirenene.no.

Opptaksskjema:
https://docs.google.com/document/d/15Oe3OlFEnA_lVkMVrKwsP2sEOcApGxi4/edit?usp=sharing&ouid=104349412962888159768&rtpof=true&sd=true

Vil du vite mer om oss?
Instagram: @studinekoretsirenene
Youtube: https://www.youtube.com/user/StudinekoretSirenene

Nervøs? Husk at alle sirener har vært på opptak!🌻